Tule mukaan toimintaamme!

Perhekahvila

Perhekahvilaamme ovat tervetulleita kaikki lapset äidin, isän, mummin tai vaikka kummin kanssa. Lapset ja aikuiset saavat tutustua toisiinsa leikin ja mukavan oleskelun lomassa. Vanhemmuudessa jaksaa paremmin, kun saa jakaa kokemuksia toisten kanssa! Mukaan voi ottaa omia eväitä. Yhdistyksen puolesta tarjolla on kahvia, teetä ja mehua.

Syyskausi alkaa 2.9.2020. Katso tarkempi ohjelma Facebook-sivuiltamme.

Vanhassa Pappilassa keskiviikkoisin 10-11.30 Pappilantie 22, Nousiainen

Liikunnan ihmemaa

Liikunnan ihmemaa on koko perheen liikunnallinen aamupäivä. Tekemistä löytyy monenikäisille lapsille oman aikuisen seurassa. Liikunnan ihmemaassa on paljon puuhaa: voi mm. roikkua köysissä ja renkaissa, pomppia trampoliinilla tai pomppuhepalla, hyppiä hyppynarulla, pelata sählyä tai pingistä sekä kiipeillä puolapuissa.

Syksyllä 2020 Kirkonpiirin koululla sunnuntaisin klo 10-12

6.9., 4.10., 1.11., ja 29.11.  Vahdontie 52, Nousiainen

Kässäkerho

Kässäkerhoon ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, vaan paikalle voi saapua itselle sopivaan aikaan vaikka vain hetkeksi. Kässäkerhoon ovat tervetulleita kaikki käsitöistä innostuneet aikuiset ja nuoret, joilta löytyy jotain tarvikkeita omasta takaa. Kässäkerho on lapsivapaata aluetta, mutta muita ikärajoitteita ei ole! Osallistuminen on maksutonta.

Palvelukeskus Henriikassa noin kerran kuussa.

Lukumummi- ja lukuvaaritoiminta

Vapaaehtoiset mummit ja vaarit lukevat yhdessä lasten kanssa koulupäivän aikana kahden kesken tai pienissä ryhmissä. Lapset saavat lisää mukavia lukukokemuksia ja myönteistä palautetta sekä kontaktin toiseen sukupolveen. Lukumummi- ja lukuvaaritoimintaa järjestetään yhteistyössä koulujen kanssa.

Tanssitan vauvaa

Tule liikkumaan mukavasti ja pehmeästi musiikin tahdissa yhdessä vauvasi kanssa. Ohjelma koostuu helposta tanssillisista osioista sekä kevyistä lihasvoimaa parantavista sarjoista. Ryhmään voi osallistua, kun vauvasi on 3-12 kk:n ikäinen. Tarvitset mukaasi juomapullon, kevyet vaatteet ja alustan. Ryhmään mahtuu 10 äitiä vauvoineen.

Osallistumismaksu 15/10 € (MLL:n jäsenalennus)

Tiedustelut: mll.nousiainen@gmail.com